19 Şubat 2010 Cuma

Erbil Çiftinin boşanma nedeni ?

Erbil Çiftinin boşanma nedeni ?



Beş yıllık eşi Mehmet Ali Erbil’le anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan Tuğba Erbil, geçen ay işadamı Önder Fırat’la Londra’daki Hakkasan’da yemek yerken çekilen fotoğrafları yüzünden ayrıldığı iddialarına ateş püskürdü.


Aldatan kadın yakıştırılması yapıldığı için evliliği hakkında konuşmak zorunda kaldığını anlatan Erbil, “Asıl Mehmet Ali beni her meslek grubundan birçok kadınla aldattı” açıklamasını yaptı. Eşiyle anlaşmalı olarak boşanmak için avukatına vekâlet veren ve 4 yaşındaki oğlu Ali Sadi’nin velayetinin de kendisinde kalmasını isteyen Erbil, dava açılana kadar evden ayrılamadığını söyledi ve “Zaten boşanıyoruz, artık ne olmuş, ne bitmişi konuşmak da çok doğru değil. Ortada bir gerçek var yani... Onu da kim yakalarsa onun gazetecilik başarısı olur. Bir şey söylemiyorum” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil ise 4. evliliğini yaptığı Tuğba Erbil’in iddiası hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Bugüne dek hiçbir eşi hakkında konuşmadığını ifade eden Erbil, aile mahremiyeti açısından sessiz kalmayı tercih ettiğini belirtti. Tuğba Erbil’in ailesi de kızlarını boşanmaktan vazgeçirmek için devreye girdi.

kaynak: (Milliyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder