Adıyaman patlıcan köftesi tarifi & yapılışı
Misafir icin cok Şık bir sunumu olan bir yemek.Cok da lezzetli.
Miktar vermiycem arkadaslar.Kisi sayisina göre degisir. Bilgiler:Kullanılan Malzemeler
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
Misafir icin cok Şık bir sunumu olan bir yemek.Cok da lezzetli.
Miktar vermiycem arkadaslar.Kisi sayisina göre degisir. Bilgiler:Kullanılan Malzemeler
Zorluk Derecesi:
Kolay
Kaç Kişilik
- Patlican
- Kiyma
- 1 sogan
- 3 dis sarmisak
- Bayat ekmek veya galeta unu
- 1 yumurta
- Maydanoz,tuz
- Karabiber,kirmizibiber,kimyon
- Kiymayla diger malzemelerin hepsini karistirin.
- Kiymayi cok iyi yogurun ki dagilmasin.
- Patlicanlari firnda kabuklu sekiilde közleyin.
- Saplarini kesmeden soyun.
- Kiymayla, patlicanlari sapi disarida kalacak sekilde sarin.
- Tepsiyi yaglayin.Patlicanlari dizin ve 180° firina verin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder