11 Nisan 2009 Cumartesi

Gözalıcı Bir Makyaj Yapmak

Gözalıcı Bir Makyaj Yapmak

Parlak renkli makyaj ürünlerinin nasıl bir ortamda kullanılacağı çok önemlidir. Eğer, gece partisine gidiyorsanız parlak renkleri kullanmanızda sakınca yoktur, ilgi çekici olması size artı puan kazandırır. İşe gitmek için makyaj yaparken yoğun olarak simli kalemler kullanmak uygun değildir. Gündüz gezintileriniz için hafif dokunuşlarla parıltıları kalemleri kullanabilirsiniz.
Göz makyajına başlamadan önce, belirgin bir çizgi elde etmek için göz kalemini açın. Simli göz kalemleri diğer kalemlere göre daha kalın olduğu için, özel kalem tıraşlar bulunmaktadır. Güzellik malzemesi satışı yapan mağazalardan kolaylıkla temin edebilirsiniz.
Doğal ve yaygın bir görünüm yakalamak istiyorsanız iki farklı tondaki simli göz kalemini göz kapağınızın üzerine sürün. Temiz bir makyaj süngeri ile dağıtın. Üzerinde beyaz ya da krem rengi göz farı ile hafifçe geçin.
Parlak ve ışıltılı gözlerin sırrı ise göz çevresinde kaz ayağı diye tabir edilen çizgilerin tam ortasına göz kalemini sürüp elinizle dağıtmak. Her gülümseyişinizde gözleriniz güneş gibi parlayacak.
Şakaklarınızın üzerine bir kaç dokunuşla simli kalemi sürüp dağıtın. Üzerine her zaman kullandığınız allığı uygulayın. Işıltınızla büyüleceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder