24 Ocak 2009 Cumartesi

Balık Burcunun İş Hayatı

Balık Burcunun İş Hayatı
Gelişmiş bir Balık insanı ile karşılaşacak kadar şanslı iseniz iyi bir iş ortağınız olacak demektir. Burçlar kuşağında bu denli sevimli, hoşgörülü ama aynı zamanda düşçü, kolay etkilenen ve kararsız bir kişi daha çıkmaz! Ortağınız gelişmiş tiplerden ise büyük sezgi gücünün yardımıyla yerinde kararlar verebilir.

Ancak onu karar vermeye zorlarsanız kendisini dağıtır. O karar verme zamanını kendisi ayarlamak isteyeceği için sabırlı olmanız gerekecektir. Karşınızda çalışkan bir ortak değil, uyuklayan bir kişi bulabilirsiniz. İş konularında sıkıldığınızda dertlerinizi paylaşmaya yanaşmaz, kaçar. Kendine olan güvensizliğini kabul edebilirseniz, ortaklığınız daha başarılı olabilir. Balık ortağınız işler yolunda gitmezse endişelenir. Para konularını sizin ele almanız gerekebilir; çünkü dikkatsizce aşırı harcamalarda bulunabilir. Gereksinimi olan kişilere paranızı verebilir ve kolayca aldatılabilir.

Paranızı çalmaz ama çarçur eder. Zaman zaman son kuruşuna dek hesaplasa da birden tümünü harcayabilir. Yaradılışınızı iyi kavradığı için yapmayacağınız şeyleri sizden beklemez. Sorumluluk üstlenmek yerine geri planda çalışmayı yeğ tutar. Balık ortağınız dengeli atılgan bir kişi ile çalışmak gereğini duyar. İşler ters gittiğinde sizi suçlamaz. Yanınızda yer alarak başkalarının sizi suçlamalarına izin vermez. Dürüst ve hareketli iseniz işinizi kolaylaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Gerçekte Balıklar biraz tembel olurlar. Onu harekete geçirebilmek için heyecanlandırmanız gerekecektir. İşçileriniz onun ince davranışlarını çok severler.

Disiplin kurmak gerektiği durumlarda çok yumuşak davranacaktır; ama onu sevdikleri için işçileriniz gene iyi çalışacaklardır. Girişken değilse de sosyal yönü güçlüdür. Örneğin bir iş toplantısına giderken, işle ilgili evrakı unutup unutmadığına dikkat etmelisiniz. Sözleşme yapmakta hünerli değildir. Sabit düşünceli kimselerle anlaşamaz, huysuzlaşır. Beğenmediği insanlarla çalışmak gerektiğinde somurtarak ve hoşnutsuzluğunu belli eder.
Baskıya hiç gelemez. Ortağı olarak bu dengeyi kurabilirseniz başarılı olabilirsiniz
...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder