10 Aralık 2008 Çarşamba

2009 Gelini 2009 Gelini Nasıl Olmalı 2009 Gelinlikler

2009 Gelini 2009 Gelini Nasıl Olmalı 2009 Gelinlikler



2009 gelini nasıl olacak?


Evlilik belki bu yıl sizin kapınızı çalar


2009’da podyumdaki gelinliklerde ağırlıklı olarak görülen detay tek askı. Straplez tercih edenler klasik çizgideler. İki renkli gelinlikleri podyumlarda görsek de ülkemizde pek tercih edilmeyeceği kesin.


Bu yıl gelinliklerde kısa kuyruk favori... 2009’da duvaklarda ise bolca işleme kullanılacak.


Gelinlikte detaylar:


Vücut tipinize göre seçim:


İnce ve uzun gelinler kat kat volanlı etekler, boydan bütün drapeli ve büstiyerli iki parçalı gelinlik tercih edebilirler.


Orta ve kısa boy gelinler gelinlikte kabarık olmayan hafif kuyruklu evaze etekler, süslemeli motif seçimlerinde küçük ve uzunlamasına dizaynlar seçmeli.


Kilosu olan gelin adaylarının gelinliği kulptan açılımlı parçalı ve evaze etekli olmalı. Kesinlikle belden kabarık gelinlik modellerinden kaçınmalılar. Olabildiğince evaze hatları belli etmeyen hafif dökümlü kumaşlarla hatlar gizlenmeli.


Belirginleştirmek için:


Göğsü dolgun olan gelinler, straplez, açık, dekolte gelinliklerden kaçınmalılar. Süsleme ve aksesuarlarla hafif kruvazelik verilerek göğüsteki belirğin görünüm bölünmeli.


Göğsü küçük olan gelinlerin, gelinlik tercihi; balenli, göğüs cub'ı sütyen kesimli, göğüste hafif drape, göğüste hafif kabarık aksesuarlar ve büstiyerler tercih edilmeli.


Gelinlik aksesuar seçiminde fiziğe göre seçim yapmak gerekmiyor. Kilosu olan da çiçek seçebilir zayıf olan da, yalnız dikkat edilmesi gereken husus gelinimizin karakteri ile aksesuarların bütünleşmesi.


Neşeli sempatik karakterdeki gelin adayı cıvıl cıvıl, uçuk renklerde çiçekler, aksesuarlar, kristaller tercih edilebilir.


Aksesuarlar çok önemlidir


Klasik bir fiziği olduğunu düşünen gelinimiz dantel ağırlıklı gelinlik seçebilir.


Modern en son trend gelinliği kendine yakın gören gelin adayları, aksesuar olarak gelinliklerinde ötriş, tüy, kelebek, değişik tasarımda tokalar ve asimetrik süslemeleri kendi tarzlarına uygun kullanabilirler.


Törenin yapılacağı mekanda gelinlik tarzının belirlenmesin de çok önemli.


Havuz başı, kır düğünü, bahçe düğünü gelinleri hafif soft gelinlikler, çiçekler uçuş uçuş etekler volanlar tercih edebilir.


Mekana göre seçim yapmalısınız


Balo otel düğünlerinde ışıklar ve gece loşluğunu göz önüne alarak daha ışıltılı daha belirgin çizgileri olan işlemeli dantelli gelinlikler düşünülebilir.


Sade çizgileri olan gelinlikler de bu senenin masum çizgileri arasında. Burada dikkat edilecek en önemli husus gelin başı ve aksesuarlarının çok şık ve tamamlayıcı olması.


Çok düz tek parça hafif işlemeli bir gelinlik tercih ettiyseniz şık uzun bir duvak ve işlemesi aynı konseptte baş aksesuarı mutlaka beraber kullanılmalı anı zamanda canlı doğal cıvıl cıvıl gelin el buketi ile masumiyet tamamlanmalı.


Gelin adaylarına en önemli tavsiyemiz; Hangi gelinlik modelini seçerseniz seçin mutlaka ve mutlaka gelinliğinizi sevmelisiniz bu benim gelinliğim, bu benim tarzım demelisiniz.


O zaman en mutlu en kendinden emin en güzel gelin siz olursunuz.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder